Om

Mitt namn är Tobias Göransson  är född och uppvuxen i Härnösand.

I unga år utvecklade jag mitt stora intresse för fotboll, vilket som småningom ledde mig till spel i Superettan med Friska Viljor i Örnsköldsvik. Där är jag numera bosatt tillsammans min familj. Jag arbetar som gymnasielärare/instruktör vid NIU-fotboll.

När min egen fotbollskarriär avslutades började jag intressera mig för rollen som tränare. Det ledde till att jag genomförde flera tränarutbildningar inom Svenska Fottbollförbundet och blev utbildad Youth Pro-tränare.

2011 utbildade jag mig som en av Sveriges första Life Kinetik-instruktör. För mer information om vad detta är finner du under fliken Life Kinetik.

Mitt intresse för mer specifik fysträning har växt fram mer och mer. Jag fick möjlighet att utbilda mig hos den världsledande fystränaren inom fotboll, Raymond Verheijen och World Football Academy.

I December 2015 startade en fantastisk resa! Jag fick äran att för första gången träffa fystränarna Andreas Öhgren och Seth Ronland. Detta i samband med att jag deltog i deras utbildning 3D-fotboll. Det ledde till att jag genomförde hela 3D-funktionsutbildningen, inklusive flera extra kurser inom grenspecifik träning (fotboll, hockey)och fasciabehandlingar. Jag är idag certifierad 3D-tränare.

Träningsfilosofi.

Min träningsfilosofi bygger på att man alltid utgår från individen och dennes sittuation. För att en människa ska kunna må bra krävs att alla delar i livet samspelar och fungerar